Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Dah lama tak balik kerja hujan lebat (dan jam) mcm ni… 😩 walaupun berbuka lagi 2 jam tapi  harap harap sempat sampai rumah 🏠 #satuharisatuinsta (365,182) (at Klang to Melawati)

Dah lama tak balik kerja hujan lebat (dan jam) mcm ni… 😩 walaupun berbuka lagi 2 jam tapi harap harap sempat sampai rumah 🏠 #satuharisatuinsta (365,182) (at Klang to Melawati)

Sooooo bila nak oktober ni? Dah ready ni nak pergi gomol @hafizola haha rindu gilaaaa. TAK BEST LANGSUNG PUASA SORANG MCM NI. Takde geng nak gemokkan badan dan carik makanan best. Haihhhh 😔😢 i miss u so much syg. Kenapa turki jauh sgt ni…. 😞 #begoyen 🇩🇪 (at KualaLumpur 〰 Turkey ❤️)

Sooooo bila nak oktober ni? Dah ready ni nak pergi gomol @hafizola haha rindu gilaaaa. TAK BEST LANGSUNG PUASA SORANG MCM NI. Takde geng nak gemokkan badan dan carik makanan best. Haihhhh 😔😢 i miss u so much syg. Kenapa turki jauh sgt ni…. 😞 #begoyen 🇩🇪 (at KualaLumpur 〰 Turkey ❤️)

Happy birthday Alee Kerk! @azrimohdnor semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, semoga jodoh kuat dengan wen. Hahahaha tolong la selambe gi masuk meminang. Nasib baik tak jumpa gambar yg i edit dulu tu. Btw, semoga business success yea rockstar! 🎉🎉😊 domok balik nnt tuntut kat dia lanun. Haha #satuharisatuinsta (365,181)

Happy birthday Alee Kerk! @azrimohdnor semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, semoga jodoh kuat dengan wen. Hahahaha tolong la selambe gi masuk meminang. Nasib baik tak jumpa gambar yg i edit dulu tu. Btw, semoga business success yea rockstar! 🎉🎉😊 domok balik nnt tuntut kat dia lanun. Haha #satuharisatuinsta (365,181)

Nomi the cat 🐱 #nomithecat

Nomi the cat 🐱 #nomithecat

Detox utk kurangkan berat badan di bulan puasa naturally. 
- 2L water 🍶
- Lemon 🍋
- Cucumber 
- Mint leaves 🌿 (optional) 

Biarkan semalaman dalam fridge and minum the next day. WARNING: kalau tak pernah detox korang mmg akan kerap ke toilet dan sakit perut. So jangan lupa minum byk air kosong lepas berbuka puasa. So far mmg sangat berkesan utk i maintainkan berat badan dan perut yg slim 😊 Good luck! #satuharisatuinsta (365,180) #detox

Detox utk kurangkan berat badan di bulan puasa naturally.
- 2L water 🍶
- Lemon 🍋
- Cucumber
- Mint leaves 🌿 (optional)

Biarkan semalaman dalam fridge and minum the next day. WARNING: kalau tak pernah detox korang mmg akan kerap ke toilet dan sakit perut. So jangan lupa minum byk air kosong lepas berbuka puasa. So far mmg sangat berkesan utk i maintainkan berat badan dan perut yg slim 😊 Good luck! #satuharisatuinsta (365,180) #detox

I miss you. This year tak dapat puasa, terawih, melantak gemokkan badan dan raya bersama. Sedih :( bila nak oktober ni? Tak sabar nak jumpa. Selamat berpuasa sayang! Eh selamat berbuka kejap lagi. Hehehe i love you! 💋 #sheejoy #facetime  (at KualaLumpur 〰 Turkey ❤️)

I miss you. This year tak dapat puasa, terawih, melantak gemokkan badan dan raya bersama. Sedih :( bila nak oktober ni? Tak sabar nak jumpa. Selamat berpuasa sayang! Eh selamat berbuka kejap lagi. Hehehe i love you! 💋 #sheejoy #facetime (at KualaLumpur 〰 Turkey ❤️)