Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Rasa macam dah lama tak bersosial. Lol.

Rasa macam dah lama tak bersosial. Lol.

MOGSEC 2014 from 23-25 Sept. Don’t forget to visit our booth in Hall 2 😁 #mogsec  (at KL Convention Center (KLCC))

MOGSEC 2014 from 23-25 Sept. Don’t forget to visit our booth in Hall 2 😁 #mogsec (at KL Convention Center (KLCC))

Belajar rajin rajin. Nanti kakak datang berjalan dan visit. Hehe! Take care~ ❤️ jangan nangis! Walaupun akak tau ko tak tinggal solat tapi nak pesan jugak jangan tinggal solat, jaga makan, jangan nak berlumba je. Haha (at Kuala Lumpur International Airport)

Belajar rajin rajin. Nanti kakak datang berjalan dan visit. Hehe! Take care~ ❤️ jangan nangis! Walaupun akak tau ko tak tinggal solat tapi nak pesan jugak jangan tinggal solat, jaga makan, jangan nak berlumba je. Haha (at Kuala Lumpur International Airport)

Jujur sejujur jujurnya, i memang SUSAH GILA nak percaya produk yg berlambak kat market malaysia ni.. Sebab kulit i sensitif teruk so takut kalau pakai terus muka merah, mengelupas semua. Tapi tergerak hati nak try Magic Jelly ni. Malam tadi try pakai kat muka sebelum tido dan biarkan sampai pagi. So after 24 hours ni, kulit muka i still rasa lembab, tak kering walaupun dah banyak kali cuci muka, pakai toner semua. Best gila rasa. Baru pakai sekali je tu. Cuba bayangkan pakai hari hari mesti kulit i sehalus dan selembut bontot bayi baru lahir. I try letak kat rambut dan kulit kepala jugak sbb rambut banyak sgt gugur. Harap berhasil la nak kurangkan keguguran. I malas nak tanam pokok lidah buaya ni so dah alang alang ada produk yg menyenangkan hidup ni i beli je la. Hehehe i pun letak magic jelly ni kat tumit, siku sebab kawasan ni selalu kering kan. Thanks @dienawong sebab kenalkan produk ni ❤️😊 awesome gila!  #magicjelly @loveraofficial

Jujur sejujur jujurnya, i memang SUSAH GILA nak percaya produk yg berlambak kat market malaysia ni.. Sebab kulit i sensitif teruk so takut kalau pakai terus muka merah, mengelupas semua. Tapi tergerak hati nak try Magic Jelly ni. Malam tadi try pakai kat muka sebelum tido dan biarkan sampai pagi. So after 24 hours ni, kulit muka i still rasa lembab, tak kering walaupun dah banyak kali cuci muka, pakai toner semua. Best gila rasa. Baru pakai sekali je tu. Cuba bayangkan pakai hari hari mesti kulit i sehalus dan selembut bontot bayi baru lahir. I try letak kat rambut dan kulit kepala jugak sbb rambut banyak sgt gugur. Harap berhasil la nak kurangkan keguguran. I malas nak tanam pokok lidah buaya ni so dah alang alang ada produk yg menyenangkan hidup ni i beli je la. Hehehe i pun letak magic jelly ni kat tumit, siku sebab kawasan ni selalu kering kan. Thanks @dienawong sebab kenalkan produk ni ❤️😊 awesome gila! #magicjelly @loveraofficial

Rindu nak gadoh je rupanya. Cis. Hahaha i miss you domok! BALIK LA CEPATTTT!!! – View on Path.

Rindu nak gadoh je rupanya. Cis. Hahaha i miss you domok! BALIK LA CEPATTTT!!! – View on Path.

Your thoughts can be your best friend or worst enemy… You decide. 😵😔⛔️ #satuharisatuinsta (365,261)

Your thoughts can be your best friend or worst enemy… You decide. 😵😔⛔️ #satuharisatuinsta (365,261)

Forever 🙈 #satuharisatuinsta (365,260)

Forever 🙈 #satuharisatuinsta (365,260)