Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

RINDUNYA! 😫 #satuharisatuinsta (365,202)

RINDUNYA! 😫 #satuharisatuinsta (365,202)

Gerammmm si kecik Sumayyah ni 😘 jumpa raya nanti taw #satuharisatuinsta (365,201)

Gerammmm si kecik Sumayyah ni 😘 jumpa raya nanti taw #satuharisatuinsta (365,201)

Selama ni low blood pressure je. Sekarang ni gula dalam darah pun asyik rendah. First time kena sentiasa pantau. Memanjang pening. Pastu kolestrol tinggi. Apa complicated sgt badan ni? Hahaha nak kata stress takde pon. Bahagia jeeee. Maybe kurang sweet sbb @hafizola jauh kot? Cewahhh! #lowbloodsugar #lowbloodpressure

Selama ni low blood pressure je. Sekarang ni gula dalam darah pun asyik rendah. First time kena sentiasa pantau. Memanjang pening. Pastu kolestrol tinggi. Apa complicated sgt badan ni? Hahaha nak kata stress takde pon. Bahagia jeeee. Maybe kurang sweet sbb @hafizola jauh kot? Cewahhh! #lowbloodsugar #lowbloodpressure

Rindu nak berdiri atas stage, perform, enjoy. #satuharisatuinsta (365,200) #guitar

Rindu nak berdiri atas stage, perform, enjoy. #satuharisatuinsta (365,200) #guitar

Aktiviti cuci mata lunch hour tadi. Tak jumpa jumpa baju kurung color putih yg di-request @hafizola but since berat dah turun banyak… Maybe muat kot baju kurung putih yg lama? 😁 hopefully! Takde mood sangat pun nak raya sebenarnya. Cuti pun tak apply, so raya ke-3 dah masuk office. Hehe mai la hantaq ketupat, rendang ke office (beserta duit raya) 😝

Aktiviti cuci mata lunch hour tadi. Tak jumpa jumpa baju kurung color putih yg di-request @hafizola but since berat dah turun banyak… Maybe muat kot baju kurung putih yg lama? 😁 hopefully! Takde mood sangat pun nak raya sebenarnya. Cuti pun tak apply, so raya ke-3 dah masuk office. Hehe mai la hantaq ketupat, rendang ke office (beserta duit raya) 😝

Condolences to those affected by the tragedies, be it in Gaza, Philippines or in Malaysia. Be strong. My thoughts and prayers are with all the innocent victims. Anything can happen to anyone at any time 😢 Al-Fatihah #MH17  #GazaUnderAttack #philippinestyphoon

Condolences to those affected by the tragedies, be it in Gaza, Philippines or in Malaysia. Be strong. My thoughts and prayers are with all the innocent victims. Anything can happen to anyone at any time 😢 Al-Fatihah #MH17 #GazaUnderAttack #philippinestyphoon

rambut tolong lebat balik macam dulu pls 😭😭😭 #tbt #ThrowbackThursday #wedding

rambut tolong lebat balik macam dulu pls 😭😭😭 #tbt #ThrowbackThursday #wedding