Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Happy birthday baby girl @maheranmajidin ❤️ happy birthday pretty @alyshanasir 💋 may all your wishes come true! Have a blast 🎉🎉🎉🎉 ❤️#satuharisatuinsta (365,213) #birthday

Happy birthday baby girl @maheranmajidin ❤️ happy birthday pretty @alyshanasir 💋 may all your wishes come true! Have a blast 🎉🎉🎉🎉 ❤️#satuharisatuinsta (365,213) #birthday

Lontong….. Finally! Ada orang baik hati tolong tapaukan kat open house member dia yg i tak kenal pun sapa. Hahahaha tak senonoh hang ni sheera. Terima kasih lagi sekali @nanase_ana 😘 #satuharisatuinsta (365,212) #lontong

Lontong….. Finally! Ada orang baik hati tolong tapaukan kat open house member dia yg i tak kenal pun sapa. Hahahaha tak senonoh hang ni sheera. Terima kasih lagi sekali @nanase_ana 😘 #satuharisatuinsta (365,212) #lontong

Thank you nana melayan i mengidam. Dah la pergi open house rumah member dia. Selambe je tapau utk stranger mcm i. Hahahaha! Jasamu dikenang! – View on Path.

Thank you nana melayan i mengidam. Dah la pergi open house rumah member dia. Selambe je tapau utk stranger mcm i. Hahahaha! Jasamu dikenang! – View on Path.

Bila Amanda Delysha berbicara… @hafizola

– View on Path.

– View on Path.

Hari hari:
Org org tua: “biasa laa laki jauh carik rezeki utk kesenangan masa depan”
Org baru kawen: “tabahnya u. Mcm mana u bole tahan laki jauhh. Kalau i laki takde 2 hari dah meroyan. Husband u mesti bangga u kuat”
Org blom kawen: “lepas kawen dgn sebelum kawen lain eh? Normal ke mcm tu? I hari hari jumpe bf pon menyampah”
Org single: “kecoh gila mcm x pnah jauh dari laki. Mcm dia sorg je ada laki”


Lain org, lain la ragam dia. Yg penting aku kesah ape korang nak cakap ape. Hahaha aku spam jugak ikut sukati aku. Btw, lepas kawen dgn sebelun kawen lain ye adik adikku. Tp kalau sebelum kawen korg dah tinggal sekali tu akak no komen. Lol. 💁

Hari hari:
Org org tua: “biasa laa laki jauh carik rezeki utk kesenangan masa depan”
Org baru kawen: “tabahnya u. Mcm mana u bole tahan laki jauhh. Kalau i laki takde 2 hari dah meroyan. Husband u mesti bangga u kuat”
Org blom kawen: “lepas kawen dgn sebelum kawen lain eh? Normal ke mcm tu? I hari hari jumpe bf pon menyampah”
Org single: “kecoh gila mcm x pnah jauh dari laki. Mcm dia sorg je ada laki”


Lain org, lain la ragam dia. Yg penting aku kesah ape korang nak cakap ape. Hahaha aku spam jugak ikut sukati aku. Btw, lepas kawen dgn sebelun kawen lain ye adik adikku. Tp kalau sebelum kawen korg dah tinggal sekali tu akak no komen. Lol. 💁

Hang nak pi utara ka selatan? Hmmm kena pi kerja. Uwaaaaaaaa! Malas btol.

Hang nak pi utara ka selatan? Hmmm kena pi kerja. Uwaaaaaaaa! Malas btol.