Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Marilah berjemur. Angle dari bawah nampak pipi sikit. Hahaha  #satuharisatuinsta (365,226) (at Muhibbah Fabrication Yard)

Marilah berjemur. Angle dari bawah nampak pipi sikit. Hahaha #satuharisatuinsta (365,226) (at Muhibbah Fabrication Yard)

Hazel Nutella, taste like ferrero rocher ❤️ #satuharisatuinsta (365,225) #hazel #nutella (at Once Upon A Milkshake Malaysia)

Hazel Nutella, taste like ferrero rocher ❤️ #satuharisatuinsta (365,225) #hazel #nutella (at Once Upon A Milkshake Malaysia)

See, mata bengkak pun ada selera nak makan lagi. Sakit kepala tak hilang lagi. Esok nak pi berjemur dekat yard pulak.

See, mata bengkak pun ada selera nak makan lagi. Sakit kepala tak hilang lagi. Esok nak pi berjemur dekat yard pulak.

Raya Open House Oil and Gas Dept. Walaupun muka bengkak dan migraine, makan tetap makan. Hahaha (at Muhibbah Engineering (M) Bhd)

Raya Open House Oil and Gas Dept. Walaupun muka bengkak dan migraine, makan tetap makan. Hahaha (at Muhibbah Engineering (M) Bhd)

Random gila laki aku ni. Buat short story frozen pulak. Hahahahaahha comei btol. I miss u more. – View on Path.

Random gila laki aku ni. Buat short story frozen pulak. Hahahahaahha comei btol. I miss u more. – View on Path.

Walaupun tau takkan dapat call pun sebab takda line tengah laut, tapi sebab rindu sangat sangat nak jugak dial and call. Seksa gila. Lagi lagi bila tengah sakit takda siapa nak melayan kerenah i 😔 i miss you sayang… So much. Please balik cepat. I need you here. Please.

Walaupun tau takkan dapat call pun sebab takda line tengah laut, tapi sebab rindu sangat sangat nak jugak dial and call. Seksa gila. Lagi lagi bila tengah sakit takda siapa nak melayan kerenah i 😔 i miss you sayang… So much. Please balik cepat. I need you here. Please.

by @islamicpostz “Remember, #Allah blessed each of us with this day for a reason. Find that reason and live your day for it!
____________________________” via @PhotoRepost_app

by @islamicpostz “Remember, #Allah blessed each of us with this day for a reason. Find that reason and live your day for it!
____________________________” via @PhotoRepost_app