Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

w/ pretty sister @natashahudson ❤️ tak sempat nak berbual lama.

w/ pretty sister @natashahudson ❤️ tak sempat nak berbual lama.

Dear kakak nunut cantik @izaishak i’m soooooo sorry tak dapat datang your wedding :( semoga semuanya berjalan lancar ye. i wakilkan @azrimohdnor utk dtg hehe. Selamat pengantin baru kak. Semoga kekal hingga ke syurga ❤️😘 Btw, pinjam gambar ye. Hehehehe U cantik sgt 😍 dan semoga Chelsea menang mlm ni. KTBFFH!

Dear kakak nunut cantik @izaishak i’m soooooo sorry tak dapat datang your wedding :( semoga semuanya berjalan lancar ye. i wakilkan @azrimohdnor utk dtg hehe. Selamat pengantin baru kak. Semoga kekal hingga ke syurga ❤️😘 Btw, pinjam gambar ye. Hehehehe U cantik sgt 😍 dan semoga Chelsea menang mlm ni. KTBFFH!

i love you @hafizola

i love you @hafizola

Last year baju tu dah tak muat and now dah muat balik. Yeay! Baju merah ni since umur 15 tahun. Nampak sangat tak pernah membesar. Hahaha

Last year baju tu dah tak muat and now dah muat balik. Yeay! Baju merah ni since umur 15 tahun. Nampak sangat tak pernah membesar. Hahaha

InsyaAllah.

InsyaAllah.

I can’t take it. This pic really breaks my heart. Al-Fatihah 😢 by @nstonline “In loving memory.. I love you, Dad. #MH17 #mh17home #mh17returns #Mourning #mymourns #nationsmourn #Malaysia #malaysiaairlines #mournformh17” via @PhotoRepost_app

I can’t take it. This pic really breaks my heart. Al-Fatihah 😢 by @nstonline “In loving memory.. I love you, Dad. #MH17 #mh17home #mh17returns #Mourning #mymourns #nationsmourn #Malaysia #malaysiaairlines #mournformh17” via @PhotoRepost_app