Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Extended Family. Thanks singgah :) #openhousetumpang

Pelangi petang…. Semalam. Haha nak kejar pot of gold dekat hujung rainbow tapi i rushing nak balik. Huaa! Tu bukan cermin kotor ye, tu air hujan. Haha gigih suruh @harith.fuad amikkan gambar! Thanks ayah bobob! Hahahahaha

Pelangi petang…. Semalam. Haha nak kejar pot of gold dekat hujung rainbow tapi i rushing nak balik. Huaa! Tu bukan cermin kotor ye, tu air hujan. Haha gigih suruh @harith.fuad amikkan gambar! Thanks ayah bobob! Hahahahaha

Sbb my dad org yg paaling busy dalam dunia (haha) everytime org nak datang beraya mmg he’s not around and tak available so my parents buat mini open house for officemates and neighbours. Last year i jadi tetamu. Hihi. So since i pun org paaaaling busy-la-sgt di Asia Tenggara (eh?) i pon tumpang sekaki. Hahaha sbb ada yg nak datang beraya dari haritu tp i busy kerja, sabtu pun kerja so i kumpul la list yg nak dtg beraya tu. Lol. So sesiapa yg free nak datang beraya mai la jemput datang rumah sbb hari lain i mmg tak available. Dtg makan kuih bole lah. Haha selamat hari raya yg tak rasa raya sgt.

Sbb my dad org yg paaling busy dalam dunia (haha) everytime org nak datang beraya mmg he’s not around and tak available so my parents buat mini open house for officemates and neighbours. Last year i jadi tetamu. Hihi. So since i pun org paaaaling busy-la-sgt di Asia Tenggara (eh?) i pon tumpang sekaki. Hahaha sbb ada yg nak datang beraya dari haritu tp i busy kerja, sabtu pun kerja so i kumpul la list yg nak dtg beraya tu. Lol. So sesiapa yg free nak datang beraya mai la jemput datang rumah sbb hari lain i mmg tak available. Dtg makan kuih bole lah. Haha selamat hari raya yg tak rasa raya sgt.