Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

by @ayeshaaqilah “Kittens (3-5 months) for adoption. COD in kota damansara only. MEOW #freekittens #weneedanewhome #plshelpmyownner” via @PhotoRepost_app

by @ayeshaaqilah “Kittens (3-5 months) for adoption. COD in kota damansara only. MEOW #freekittens #weneedanewhome #plshelpmyownner” via @PhotoRepost_app

Pusing pusing!~ – View on Path.

Pusing pusing!~ – View on Path.

Chicken & Mushroom Pasta!  (at The Apartment)

Chicken & Mushroom Pasta! (at The Apartment)

Mama take it seriously bila i cakap belikan semua colour yg ada. Hahaha! – View on Path.

Mama take it seriously bila i cakap belikan semua colour yg ada. Hahaha! – View on Path.

Happy birthday baby girl @maheranmajidin ❤️ happy birthday pretty @alyshanasir 💋 may all your wishes come true! Have a blast 🎉🎉🎉🎉 ❤️#satuharisatuinsta (365,213) #birthday

Happy birthday baby girl @maheranmajidin ❤️ happy birthday pretty @alyshanasir 💋 may all your wishes come true! Have a blast 🎉🎉🎉🎉 ❤️#satuharisatuinsta (365,213) #birthday

Lontong….. Finally! Ada orang baik hati tolong tapaukan kat open house member dia yg i tak kenal pun sapa. Hahahaha tak senonoh hang ni sheera. Terima kasih lagi sekali @nanase_ana 😘 #satuharisatuinsta (365,212) #lontong

Lontong….. Finally! Ada orang baik hati tolong tapaukan kat open house member dia yg i tak kenal pun sapa. Hahahaha tak senonoh hang ni sheera. Terima kasih lagi sekali @nanase_ana 😘 #satuharisatuinsta (365,212) #lontong

Thank you nana melayan i mengidam. Dah la pergi open house rumah member dia. Selambe je tapau utk stranger mcm i. Hahahaha! Jasamu dikenang! – View on Path.

Thank you nana melayan i mengidam. Dah la pergi open house rumah member dia. Selambe je tapau utk stranger mcm i. Hahahaha! Jasamu dikenang! – View on Path.