Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Hey nasi lemak, hey sungguh lazat, sungguh enakk, sungguh gemokk – View on Path.

Hey nasi lemak, hey sungguh lazat, sungguh enakk, sungguh gemokk – View on Path.

Steak salmon katanya. Luncheon w/ Nadya. Om nom nom! #satuharisatuinsta (365,218) #salmon

Steak salmon katanya. Luncheon w/ Nadya. Om nom nom! #satuharisatuinsta (365,218) #salmon

Breakfastttt – View on Path.

Breakfastttt – View on Path.

Tengahari tadi pergi lunch pastu singgah la kedai baju kat area seksyen 7 shah alam pastu terjumpa dress ni… Tanya org kedai tu ada size i tak? Dia cakap “ada size L” i terkejut sbb ingatkan selama ni i mimpi yg i size XS 😭😱 rupanya dia nak bagi i size L kids. Sebab kalau beli yg dewasa punya nanti labuh dan besar 😑 takpe la size kids half price plus discount. Psst… Nama dress ni Elsa. Hahahahaha! Tp dress plain je. Nama je over 💁 sayanggggg… Baby beli satu baju tamo marah k? Nanti dah ada internet check ye baby dah spam whatsapp. Haha @hafizola

Tengahari tadi pergi lunch pastu singgah la kedai baju kat area seksyen 7 shah alam pastu terjumpa dress ni… Tanya org kedai tu ada size i tak? Dia cakap “ada size L” i terkejut sbb ingatkan selama ni i mimpi yg i size XS 😭😱 rupanya dia nak bagi i size L kids. Sebab kalau beli yg dewasa punya nanti labuh dan besar 😑 takpe la size kids half price plus discount. Psst… Nama dress ni Elsa. Hahahahaha! Tp dress plain je. Nama je over 💁 sayanggggg… Baby beli satu baju tamo marah k? Nanti dah ada internet check ye baby dah spam whatsapp. Haha @hafizola

CEKODOK PISANG YG DI-NGIDAMKAN… Semua benda la kau mengidam sheera.  #satuharisatuinsta (365,217) #cekodok #pisang

CEKODOK PISANG YG DI-NGIDAMKAN… Semua benda la kau mengidam sheera. #satuharisatuinsta (365,217) #cekodok #pisang

CEKODOK PISANG YG DI-NGIDAMKAN… Semua benda la kau mengidam sheera. – View on Path.

CEKODOK PISANG YG DI-NGIDAMKAN… Semua benda la kau mengidam sheera. – View on Path.

by @prayertimes “The Mosque Is Just Not For Ramadhan” via @PhotoRepost_app

by @prayertimes “The Mosque Is Just Not For Ramadhan” via @PhotoRepost_app