Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Little sister yang always ada masa susah senang 😘😘 teman shopping yg best, gossip setiap masa, rajin teman i kat hospital, sentiasa visit i bila sakit, yang suka bagi i benda benda comel, yang tak pernah judging i, good listener, advise tak berapa good sangat. Hahahaha boleh cerita semuaaaaa benda dgn dia hihi 🙈 dah besar dah dia sekarang. I doakan semuanya berjalan lancar utk u okay? Love love! 💋💋 (at 💋💋💋)

Little sister yang always ada masa susah senang 😘😘 teman shopping yg best, gossip setiap masa, rajin teman i kat hospital, sentiasa visit i bila sakit, yang suka bagi i benda benda comel, yang tak pernah judging i, good listener, advise tak berapa good sangat. Hahahaha boleh cerita semuaaaaa benda dgn dia hihi 🙈 dah besar dah dia sekarang. I doakan semuanya berjalan lancar utk u okay? Love love! 💋💋 (at 💋💋💋)

Funhouse. Dulu menjerit jerit main world of warcraft, sekarang spam whatsapp cerita n mintak troops utk clash of clans! Hahahaha #satuharisatuinsta (365,156) #warcraft #WoW #CoC

Funhouse. Dulu menjerit jerit main world of warcraft, sekarang spam whatsapp cerita n mintak troops utk clash of clans! Hahahaha #satuharisatuinsta (365,156) #warcraft #WoW #CoC

Dah sebulan. Rindu teruk. Macam mana laa nak tahan setahun. Cepat la julai… 🕖 (at KualaLumpur 〰 Jakarta ❤️)

Dah sebulan. Rindu teruk. Macam mana laa nak tahan setahun. Cepat la julai… 🕖 (at KualaLumpur 〰 Jakarta ❤️)

Nasi impit kuah kacang fav! Kena guna pinggan plastik sebab dah pecahkan pinggan kaca. Clumsy sentiasa 😭😭 #satuharisatuinsta (365,155)

Nasi impit kuah kacang fav! Kena guna pinggan plastik sebab dah pecahkan pinggan kaca. Clumsy sentiasa 😭😭 #satuharisatuinsta (365,155)

Cuba teka nampak apa sampai terpegun macam tu? #satuharisatuinsta (365,154)

Cuba teka nampak apa sampai terpegun macam tu? #satuharisatuinsta (365,154)

I miss home. I miss you @hafizola 😢 #satuharisatuinsta (365,153) #bebotsnest  (at KualaLumpur 〰 Jakarta ❤️)

I miss home. I miss you @hafizola 😢 #satuharisatuinsta (365,153) #bebotsnest (at KualaLumpur 〰 Jakarta ❤️)

Kuning, Hijau, Biru 💛💚💙 🚜 #satuharisatuinsta (365,152) #yard  (at Muhibbah Yard)

Kuning, Hijau, Biru 💛💚💙 🚜 #satuharisatuinsta (365,152) #yard (at Muhibbah Yard)