Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Nomi the cat pantang nampak bantal. Makan tido je tau 😤 – View on Path.

Nomi the cat pantang nampak bantal. Makan tido je tau 😤 – View on Path.

Rindunya si gemok ni. Balik nanti kena strict diet pastu bby teman jogging okay? Tp lepas bby masak semua makanan fav sayang laa ok? Hihi Rindu teruk gila sgt dah ni woi. Please balik cepat sket. Dah la time kita free lain lain. Bila baby free sayang plak takde internet, tido, busy kerja. Bila sayang free sikit baby pulak busy kerja. Haihhh. Dah lama tak dengar suara :’( tp domok ni pelik btoi… I rindu dia sampai takde selera nak makan, berat kurang. Dia pulak rindu i sampai makan byk gila pastu makin berisi. Hahaha. I miss you @hafizola 😘⛄️ whatsapp mcm biasa kena spam dah. Hahaha! Malas nak email. I love you! (at KualaLumpur 〰 Turkey ❤️)

Rindunya si gemok ni. Balik nanti kena strict diet pastu bby teman jogging okay? Tp lepas bby masak semua makanan fav sayang laa ok? Hihi Rindu teruk gila sgt dah ni woi. Please balik cepat sket. Dah la time kita free lain lain. Bila baby free sayang plak takde internet, tido, busy kerja. Bila sayang free sikit baby pulak busy kerja. Haihhh. Dah lama tak dengar suara :’( tp domok ni pelik btoi… I rindu dia sampai takde selera nak makan, berat kurang. Dia pulak rindu i sampai makan byk gila pastu makin berisi. Hahaha. I miss you @hafizola 😘⛄️ whatsapp mcm biasa kena spam dah. Hahaha! Malas nak email. I love you! (at KualaLumpur 〰 Turkey ❤️)

punyalah busy sampai tak sempat nak pergi open house, wedding. Harini pun sempat pergi open house jiran je. Tu pun mama paksa lepas balik kerja tadi. Nak bawak mama pergi beraya rumah besan dia pun tak sempat lagi… Uwaaaaa! – View on Path.

punyalah busy sampai tak sempat nak pergi open house, wedding. Harini pun sempat pergi open house jiran je. Tu pun mama paksa lepas balik kerja tadi. Nak bawak mama pergi beraya rumah besan dia pun tak sempat lagi… Uwaaaaa! – View on Path.

Riang ria raya. Haha – View on Path.

Riang ria raya. Haha – View on Path.

w/ Mama 💁

w/ Mama 💁

Letih gila driving harini sbb kerja. Uwarghhhh marilah mengisi perut

Letih gila driving harini sbb kerja. Uwarghhhh marilah mengisi perut

Punyalah rajin nak mampos gi kerja sampai lanyard kotor, tercabut, pvc case tu pon sampai terkoyak. Terpaksa mintak yg baru. Hahahaha #satuharisatuinsta (365,221)

Punyalah rajin nak mampos gi kerja sampai lanyard kotor, tercabut, pvc case tu pon sampai terkoyak. Terpaksa mintak yg baru. Hahahaha #satuharisatuinsta (365,221)