Hello everyone,
I'm Shee, turning 26yo, Chelsea fan, petite & loud, full time rock princess ♥

Welcome and Have FUN! :)

xoxo

Happy birthday partner racer @munazirah 🚗💨🏁 may Allah bless you sayang and may allllll your wishes come true. Tolong laaa berisi sket. I takde geng dah. Haha Rindu nak berlumba kat highway lagi. Jom lepak soon 💋💋

Happy birthday partner racer @munazirah 🚗💨🏁 may Allah bless you sayang and may allllll your wishes come true. Tolong laaa berisi sket. I takde geng dah. Haha Rindu nak berlumba kat highway lagi. Jom lepak soon 💋💋

Thought via Path

Since kena boikot M.A.C ni… Apa option concealer yg bagus utk cover lebam bawah mata? – Read on Path.

Thanks @nanase_ana tolong potongkan rambut. Siapa nak servis cuci rambut dan gunting rambut di rumah boleh contact @nanase_ana area gombak, setapak dan ampang sahaja. Hehehehe! Perempuan sahaja. Harap maklum.

Thanks @nanase_ana tolong potongkan rambut. Siapa nak servis cuci rambut dan gunting rambut di rumah boleh contact @nanase_ana area gombak, setapak dan ampang sahaja. Hehehehe! Perempuan sahaja. Harap maklum.

Welcome to the family Cheching! 😘 – View on Path.

Welcome to the family Cheching! 😘 – View on Path.

Missing @hafizola 😢😔 (at RedBox @ The Curve Damansra)

Missing @hafizola 😢😔 (at RedBox @ The Curve Damansra)

Behave? Ape tu? 😱 #satuharisatuinsta (365,215)

Behave? Ape tu? 😱 #satuharisatuinsta (365,215)

– View on Path.

– View on Path.