feverishly alluring

Jul 24

Comel bakal menantu aunty ni! Eh? Nak jadi tweety bird ye… Nnt mulut bising mcm ummi hang. Ahahahahaha burung pipit! :P by @nunuuee “Aunty sheeshee!! Finally Sumayyah dah bole pakai baju aunty bagi. Hehehe.. Goodnight aunty! ♥♥♥ jangan tidoq lambat naa. Sampaikan salam kat uncle demok :p” via @PhotoRepost_app

Comel bakal menantu aunty ni! Eh? Nak jadi tweety bird ye… Nnt mulut bising mcm ummi hang. Ahahahahaha burung pipit! :P by @nunuuee “Aunty sheeshee!! Finally Sumayyah dah bole pakai baju aunty bagi. Hehehe.. Goodnight aunty! ♥♥♥ jangan tidoq lambat naa. Sampaikan salam kat uncle demok :p” via @PhotoRepost_app

Thanks agen yang paling efisyen dan pantas @harith.fuad thanks bagi angpow dan cookies! Nyums nyums! Sesiapa yang belum ada insurans utk family, anak boleh la carik harith fuad ni sebab dia rajin and cepat. Hehehe #prudential #insurans

Thanks agen yang paling efisyen dan pantas @harith.fuad thanks bagi angpow dan cookies! Nyums nyums! Sesiapa yang belum ada insurans utk family, anak boleh la carik harith fuad ni sebab dia rajin and cepat. Hehehe #prudential #insurans

Mata tak cukup tidoq, rambut malas nak sikat. Nak highlight yang berat badan dah turun 5kg so baju kurung lama dah muat. Yeayyy! Hahaha 🎉🎉🎉

Mata tak cukup tidoq, rambut malas nak sikat. Nak highlight yang berat badan dah turun 5kg so baju kurung lama dah muat. Yeayyy! Hahaha 🎉🎉🎉

Happy birthday awan! 🎂🎉🎈@awansvault besar dah dia. Sweet 16. Hahaha! Climb or slide, jump or run to a Birthday filled with fun! Do whatever makes you happiest! May Allah bless you and may all your wishes come true 😘  (365,205) #birthday #siblings

Happy birthday awan! 🎂🎉🎈@awansvault besar dah dia. Sweet 16. Hahaha! Climb or slide, jump or run to a Birthday filled with fun! Do whatever makes you happiest! May Allah bless you and may all your wishes come true 😘 (365,205) #birthday #siblings

Thank you sayang belanja kakak makan. Hihihi i love you! Jumpa next month pulak (hopefully) pls take good care of yourself. I jadi takut everytime ada news psl plane terhempas sume ;( btw, nanti teman cabut gigi yeeeee. Hahaha 💋💋 #satuharisatuinsta (365,204)

Thank you sayang belanja kakak makan. Hihihi i love you! Jumpa next month pulak (hopefully) pls take good care of yourself. I jadi takut everytime ada news psl plane terhempas sume ;( btw, nanti teman cabut gigi yeeeee. Hahaha 💋💋 #satuharisatuinsta (365,204)

Jul 23

Salmon salmon 🍣 (at Sushi Zanmai @1U)

Salmon salmon 🍣 (at Sushi Zanmai @1U)

Jul 22

FYI #satuharisatuinsta (365,203) #teamPetite #petitelass

FYI #satuharisatuinsta (365,203) #teamPetite #petitelass