feverishly alluring

Apr 24

Dia ni…

🌸 always make sure minyak kereta cukup utk pergi kemana pun so i don’t need to go to petrol station nak isi minyak sbb risau ramai org jahat 😁
🌸 always remind topup touch n go so senang tak payah beratur panjang masa tol. Kalau almost habis pun tukarkan dgn kad dia 🙈
🌸 SENTIASA bagi i makan (terlebih) sampai kenyang, make sure i makan walaupun tak lapar dan melayan kerenah perut i nak macam macam. 
🌸 sentiasa mengalah 😁
🌸 tak pernah miss selimutkan i tiap malam (kalau tak ke laut) 🌙
🌸 terer buat milo panas yg sedap utk hilangkan sakit perut i ☕️
🌸 pandai buat nasi goreng sedapp! 🍛
🌸 tak pernah bagi i buat kerja berat, tak pernah paksa suruh pergi kerja, tak pernah paksa apa apa (kecuali makan ubat) haha 🙊
🌸 tak pernah kedekut apa apa kecuali kalau makanan tu sedap dia lupa nak share. Hahahaha 😝
🌸 the bestest friend, boyfriend and husband yg Allah pinjamkan 😍 💞

Alhamdulillah. Thank you sayang for everything. Banyak sangat nak citer! Nextime pulak… Haha i love you 💋

#hubster #sheejoy #littlethings #satuharisatuinsta (365,114) #April #rahsiaApril #jengjengjeng

Dia ni…

🌸 always make sure minyak kereta cukup utk pergi kemana pun so i don’t need to go to petrol station nak isi minyak sbb risau ramai org jahat 😁
🌸 always remind topup touch n go so senang tak payah beratur panjang masa tol. Kalau almost habis pun tukarkan dgn kad dia 🙈
🌸 SENTIASA bagi i makan (terlebih) sampai kenyang, make sure i makan walaupun tak lapar dan melayan kerenah perut i nak macam macam.
🌸 sentiasa mengalah 😁
🌸 tak pernah miss selimutkan i tiap malam (kalau tak ke laut) 🌙
🌸 terer buat milo panas yg sedap utk hilangkan sakit perut i ☕️
🌸 pandai buat nasi goreng sedapp! 🍛
🌸 tak pernah bagi i buat kerja berat, tak pernah paksa suruh pergi kerja, tak pernah paksa apa apa (kecuali makan ubat) haha 🙊
🌸 tak pernah kedekut apa apa kecuali kalau makanan tu sedap dia lupa nak share. Hahahaha 😝
🌸 the bestest friend, boyfriend and husband yg Allah pinjamkan 😍 💞

Alhamdulillah. Thank you sayang for everything. Banyak sangat nak citer! Nextime pulak… Haha i love you 💋

#hubster #sheejoy #littlethings #satuharisatuinsta (365,114) #April #rahsiaApril #jengjengjeng

Apr 23

Thanks hantarkan makanan ciknue! @nunuuee tak dapat nak rasa shake! :( tak dapat nak gomoi sumayyah harini. Sorry cheyah aunty demam, takut berjangkit. Nanti dah sehat aunty gomoi sampai hang teriak. Haha

Thanks hantarkan makanan ciknue! @nunuuee tak dapat nak rasa shake! :( tak dapat nak gomoi sumayyah harini. Sorry cheyah aunty demam, takut berjangkit. Nanti dah sehat aunty gomoi sampai hang teriak. Haha

Favouritism; Funny how so many people say it isn’t fair, but yet most of them are the first to display it and first to deny it ;)  #satuharisatuinsta (365,113) #favouritism #friends #suckitup

Favouritism; Funny how so many people say it isn’t fair, but yet most of them are the first to display it and first to deny it ;) #satuharisatuinsta (365,113) #favouritism #friends #suckitup

Apr 22

Rindu dia. Esok datang visit aunty lagi yea 😊😘 #satuharisatuinsta (365,112)

Rindu dia. Esok datang visit aunty lagi yea 😊😘 #satuharisatuinsta (365,112)

Pandai dia tego nak berbual yee hehehehe by @nunuuee “Sumayyah entertain aunty sheeshee yang tak sihat. Kaco aunty tido la. Tapi dia takmo tido ‘-_- Banyak betoi menyembangnya.” via @PhotoRepost_app

Pandai dia tego nak berbual yee hehehehe by @nunuuee “Sumayyah entertain aunty sheeshee yang tak sihat. Kaco aunty tido la. Tapi dia takmo tido ‘-_- Banyak betoi menyembangnya.” via @PhotoRepost_app

[video]